Not known Factual Statements About МЕРКЕЛСъвременната младеж няма смелостта да прекрачи закона, ако сметне, че той е в противоречие със справедливостта, защото законът може да й отнеме възможността да се наслаждава на удовлетворяването на първичните си инстинкти. Тоест, човешкото става заложник на скотското.

Господ също е българин. Българите не само са имали държава, която е граничела с три морета, но и по времето, когато са цивилизовали света, са обиколили територии, граничещи с четири океана. Всички цивилизации водят началото си от българите. Българите са и първите европейци в Европа. Българите създават най-точния календар на планетата, по който и в момента се сверяват всички атомни часовници в света. Българите са създали не само азбука, но и арабските и римските цифри.

стигна до там, че лихварите определят, кой ще живее в охолство и кой в мизерия, кой ще живее и кой ще умре?

Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!?

За съжаление в това положение се намира почти цялото българско общество. Страхът, че ще изгуби и малките възможности за задоволяване на първичните си нужди, е превърнал българина в безропотна машина, възприемаща наготово всичко, което й се спуска като поглед върху действителността. Българинът не би посмял да се защити, дори когато чувства, че е обект на несправедливо отношение, на безобразна експлоатация, на нагло и перверзно отношение към човешката му същност. И цялото това потъпкване на човешкото в себе си е в резултат на страха – страхът, че не ще може да се наяде, облече, че ще остане без подслон, че ще пострада семейството му.

Те терористите не протестират пред парламента, не скачат в защита на уволнени съдии, не ги интересуват протестите срещу новите цени на тока, срещу изсичането на горите, срещу добива на шистов газ? Как да ги открием?

Как се случи така, че в епохата на най-бурното развитие на науката и техниката, когато физическият човешки труд става все по-малко необходим, когато машините са на път да изместят човека от всяка една дейност свързана с физическо усилие, когато има излишък от хранителни продукти и всякакви битови стоки, как се случи така, че именно в този век на прогреса, голяма част от човечеството се оказа излишна, превърна се в тежест на системата?

Уорлик с прощално обръщение към българите: “ Благодаря ви за трезвите политически решения от последните седмици“

За целта е нужно да се контролира младежта, да се управлява нейното свободно време, да се контролират ценностите и желанията на подрастващото поколение.

Защо ги няма? Защото са глупави и не виждат всички предимства, които вашите управляващи ви втълпяват, че имате? Или има нещо друго? Това е „другото”, изложено в нашият доклад. На кого вярвате – на реалността, на очите и портфейлите си или на приказките на управляващите? С главите си ли мислите или с телевизорите си?

От БНТ увериха, че от утре цялото им ефирно време, ако е необходимо, ще бъде запълнено с излъчване на лечебни видеоклипове.

Още по-страшна е когато се извършва от хора презрели и властта, и смъртта. Но най-страшна е, когато се извършва от тези, които знаят що значи Свобода, от тези които осъзнават, че да си в състояние да действуваш, означава да си длъжен да действуваш.

Не на последно място, искам да благодаря за сътрудничеството на българските политици и граждани по такава важна тема, каквато е налагането на мира и демокрацията с военни средства по целия свят. Българският народ за пореден път се явява стожер на демократичните ценности и мира и е готов да се жертва в името на световния мир и просперитет, както е направил, когато е спрял първо сарацините, а после омаломощил и притъпил османското нашествие в Европа. Само истински борци за демокрация , разбиращи дълбоко в read more сърцата си същността на думите „свобода”, „ресурси” и „геополитика”, могат абсолютно безкористно, без да отдават и най-малкото значение на финансовото заплащане като стимул, да рискуват живота си в нашите мисии в Ирак и Афганистан, а надявам се в бъдеще и в Иран.

A society depending on these kinds of unstable sorts of lifetime is doomed to existence over the verge of extinction, regular wars and attempts of implementing dictatorship and brainwashing. On a place like that Democracy would suggest a poorly disguised form of Chaos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *